• Gecertificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Lijstenmakerij
  • Gecettificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Liefde voor het vak!

9.4

Ophangsysteem lijsten Wateringen

Met een ophangsysteem voor lijsten geleverd door Reflex 33 nabij Wateringen, hangt u kunst veilig en tegelijkertijd flexibel op! Wij hebben een breed assortiment ophangsystemen. Ze zijn geschikt voor het ophangen van wandborden, schilderijen, decoratie, foto’s en nog veel meer. Wilt u regelmatig wisselen of alles juist op de goede hoogte hangen? Wilt u geen gaten meer boren in de muren, die later achterblijven en telkens weer opgevuld moeten worden? Wij bieden het juiste ophangsysteem voor lijsten nabij Wateringen. Of u het nu aan een plafond of een schuine wand wilt hangen (van decoratie voornamelijk), wij bieden oplossing op maat. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Reflex 33!

Een ophangsysteem voor lijsten nabij Wateringen: eenvoudig ophangen en omwisselen

Met een ophangsysteem voor lijsten geleverd door Reflex 33 nabij Wateringen hangt u eenvoudig kunst op en wisselt u deze om wanneer u maar wilt. U hoeft dus geen gaten meer in de muur te boren. De systemen hebben een lange levensduur. Bovendien hebben ze een prachtige uitstraling. Ze passen dan ook uitstekend bij diverse kunststijlen. Wij voorzien u graag van deskundig en helder advies op maat, indien gewenst. U hangt het schilderij op een veilige en tegelijkertijd flexibele manier op met onze ophangsystemen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met een ophangsysteem voor lijsten van Reflex 33 nabij Wateringen? Neem direct contact op of kom langs in ons atelier!

Op zoek naar een ophangsysteem voor lijsten nabij Wateringen? Neem dan direct contact op!

Waar u ons kunt vinden.

Adres

Herenstraat 33
2271CA Voorburg
070-386 51 25

post@reflex33.nl

Openingstijden:
woensdag alleen op afspraak
Donderdag t/m Zaterdag 10:00 – 15:00
uur, tevens na telefonische afspraak