• Gecertificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Lijstenmakerij
Home » lijsten » Lijsten Voorburg
  • Gecettificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Liefde voor het vak!

9.4

Lijsten Voorburg

Mooie schilderijen, foto’s, grafiek en textielkunst verdienen mooie lijsten vindt Reflex 33 uit Voorburg. Het is zonde om een prachtig schilderwerk, niet de juiste omlijsting te geven in de vorm van een kwalitatief goede en mooie lijst. Daarom kunt u bij Reflex 33 terecht voor de mooiste lijsten. In onze winkel en atelier, gelegen in het oude centrum van Voorburg, maken wij al meer dan 30 jaar lijsten van uitstekende kwaliteit en snijden wij passe-partouts via de computer. Onze ervaring en constante drang om onszelf te verbeteren, maakt ons werk echt vakmanschap.

Passie en vakmanschap op het gebied van lijsten in Voorburg

De twee kenmerken die Lijstenmaker Ed Vermeulen GCF van Reflex 33 te Voorburg, het best omschrijven zijn, vakmanschap en passie. Wij hebben absoluut liefde voor het maken van lijsten en streven er ook altijd naar om het best mogelijke werk te leveren in de omgeving van Voorburg. Daarom zijn wij ook altijd bezig onszelf verder te ontwikkelen door extra scholing en verdieping in het werk.

Contact

U kunt bij Reflex 33 in Voorburg langskomen of onze website bekijken om meer te weten te komen over de lijsten die wij aanbieden. U kunt ook contact met ons opnemen indien u vragen heeft. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen naar post@reflex33.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op 070 – 386 51 25.

Wilt u materialen in laten lijsten door een professional uit de omgeving van Voorburg? Neem dan direct contact op!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Waar u ons kunt vinden.

Adres

Herenstraat 33
2271CA Voorburg
070-386 51 25

post@reflex33.nl

Openingstijden:
woensdag alleen op afspraak
Donderdag t/m Zaterdag 10:00 – 15:00
uur, tevens na telefonische afspraak