• Gecertificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Lijstenmakerij

Ophangsysteem lijsten Delft

Met een ophangsysteem voor lijsten geleverd door Reflex 33 nabij Delft, is het ophangen van kunst geen probleem meer! Wij hebben een breed aanbod ophangsystemen. Onze ophangsystemen zijn geschikt voor het ophangen van schilderijen, wandborden, foto’s, decoratie en veel meer. Wilt u regelmatig wisselen of alles juist op de goede hoogte hangen, zonder telkens een gat te hoeven boren voor elk op te hangen object? Wij bieden het juiste ophangsysteem voor lijsten nabij Delft. Of u het nu aan een schuine wand of tegen het plafond wilt hangen (van decoratie voornamelijk), wij bieden de juiste oplossing. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Reflex 33!

Een ophangsysteem voor lijsten nabij Delft: geen gaten meer boren

Het boren van gaten in uw muren is verleden tijd met een geleverd ophangsysteem voor lijsten van Reflex 33 nabij Delft. U kunt eenvoudig lijsten ophangen of kunst, fotokaders, posters en meer, omwisselen. De systemen hebben een lange levensduur en hebben een mooie uitstraling. Als u graag advies op maat wenst, voorzien wij u hier graag in. U hangt het schilderij op een veilige en tegelijkertijd flexibele manier op met onze ophangsystemen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over een ophangsysteem voor lijsten van Reflex 33 nabij Delft? Kijk in onze webshop of kom langs in ons atelier!

Op zoek naar een ophangsysteem voor lijsten nabij Delft? Neem dan direct contact op!

Waar u ons kunt vinden.