• Gecertificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Lijstenmakerij
  • Gecettificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Liefde voor het vak!

9.4

Ambachtelijke lijstenmaker Wateringen

Het vak van een ambachtelijke lijstenmaker komt steeds minder voor, Reflex 33 in de omgeving van Wateringen is nog een organisatie dat op vakkundige wijze lijsten maakt. Als u een lijst door ons laat vervaardigen, bent u verzekerd van kwaliteit. Door Ed Vermeulen GCF lijstenmaker met meer dan 35 jaar ervaring en liefde voor het vak, worden de mooiste omlijstingen gerealiseerd die daarnaast lang mee gaan. Zo heeft u nog jarenlang plezier van onze lijsten!

Een echte ambachtelijke lijstenmaker in de omgeving van Wateringen!

Ed Vermeulen GCF  is Guild Commended Framer. Dat wil zeggen dat Reflex 33 een gecertificeerde maker van lijsten is. Met trots presenteren wij oplossingen in uiteenlopende vormen als ambachtelijke lijstenmaker in de omgeving van Wateringen. Lijsten zijn in diverse maten leverbaar. De materialen die wij gebruiken worden door u geselecteerd. Wij maken deze van krattenhout tot bladgoud, vraag naar de mogelijkheden! Op onze website treft u voorbeelden aan van ons inlijstwerk. Wij maken gebruik ban de nieuwste apparatuur genaamd Wizard Integrated Framer. Dit is een software programma dat meer mogelijk maakt dan ooit. Door hier gebruik van te maken ziet u direct hoe het materiaal dat u ingelijst wilt hebben er uiteindelijk uit komt te zien. Reflex 33 is een ambachtelijke lijstenmaker die met zijn tijd mee gaat.

Contact

Als u op zoek bent naar een ambachtelijke lijstenmaker in de omgeving van Wateringen, die kwaliteit levert, zit u bij ons goed. Als u meer wilt weten over onze diensten vragen wij contact op te nemen. Door het contactformulier in te vullen. Telefonisch 070-386 51 25. Wij bieden ook de mogelijkheid om ons per e-mail te bereiken. U stuurt een bericht naar post@reflex33.nl.

Bent u op zoek naar een ambachtelijke lijstenmaker in Wateringen? Neem direct contact op!

Waar u ons kunt vinden.

Adres

Herenstraat 33
2271CA Voorburg
070-386 51 25

post@reflex33.nl

Openingstijden:
woensdag alleen op afspraak
Donderdag t/m Zaterdag 10:00 – 15:00
uur, tevens na telefonische afspraak