• Gecertificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Lijstenmakerij
Home » lijsten » Lijstenmakerij Voorschoten
  • Gecettificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Liefde voor het vak!

9.4

Lijstenmakerij Voorschoten

Als lijstenmakerij levert Reflex 33 een dienst en specifiek product zoals u dat nog maar weinig tegenkomt in Voorschoten. Des te belangrijker is het, dat wij nog steeds het kwaliteitswerk leveren dat wij doen. Wij begrijpen namelijk de persoonlijke waarde die een schilderij,foto,grafiek of textielkunst voor u heeft en het feit dat een standaard lijstje uit een winkel niet afdoende is om dit te weerspiegelen. U wilt iets speciaals, iets unieks. Daarvoor komt u dan ook bij Reflex 33.

De mooiste en meest unieke lijsten bij dé lijstenmakerij in de regio Voorschoten

Reflex 33 is al meer dan 30 jaar actief als lijstenmakerij in de omgeving van Voorschoten en lijstenmaker Ed Vermeulen GCF heeft daarom de nodige kennis en kunde om de mooiste lijsten te vervaardigen. Wij kunnen dit geheel op maat doen. Geen schilderij,foto, grafiek of textielkunstwerk is hetzelfde, u wilt dat de lijst hier niet alleen qua grootte, maar ook qua uiterlijk goed bij past. Wij kunnen dit allen uitstekend voor u realiseren, ook in combinatie met onze geavanceerde passe-partouts.

Contact

Reflex 33 is de meest vooraanstaande lijstenmakerij in de regio Voorschoten. Laat u verder informeren over het werk dat wij leveren, door verder te kijken op de website of door een e-mail te sturen naar post@reflex33.nl. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen met 070 – 386 51 25 of het contactformulier in te sturen.

Bent u op zoek naar een uitstekende lijstenmakerij in Voorschoten? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Waar u ons kunt vinden.

Adres

Herenstraat 33
2271CA Voorburg
070-386 51 25

post@reflex33.nl

Openingstijden:
woensdag alleen op afspraak
Donderdag t/m Zaterdag 10:00 – 15:00
uur, tevens na telefonische afspraak