• Gecertificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Lijstenmakerij
  • Gecettificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Liefde voor het vak!

9.4

Inlijsten Delft

Heeft u materialen die u wilt inlijsten in Delft, Reflex 33 is dé specialist op dit gebied. Met meer dan 35 jaar ervaring weten wij als geen ander in te spelen op uw wensen. Met liefde voor het vak creëren wij de mooiste lijsten! Ed Vermeulen GCF van Reflex 33 is een gecertificeerd framer en is daardoor een betrouwbare zakenpartner die uw schilderijen op de juiste manier inlijst!

Een schilderij laten inlijsten in Delft door een vakkundig specialist!

Reflex 33 maakt gebruik van moderne apparatuur waarmee het mogelijk is direct het eindresultaat te tonen. Wij maken lijsten op ambachtelijke wijze en snijden desgewenst ook Passe-partouts op maat. Wij gebruiken uiteenlopende materialen om uw materiaal in te lijsten. Zo is het bijvoorbeeld een prachtige lijst van krattenhout te maken. Dit is een duurzame vorm en oogt prachtig. In natuurlijke staat heeft het een stoere uitstraling terwijl het ook bewerkt kan worden totdat u niets ziet van het originele materiaal. Wij geven desgewenst advies over de te gebruiken omlijsting. Als u een schilderij in Delft wilt laten inlijsten kunnen wij u zeker van dienst zijn!

Neem contact op

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Inlijsten in de omgeving van Delft laat u doen door de expert! Wij staan u graag persoonlijk te woord als u op zoek bent naar meer informatie of een bestelling wilt plaatsen. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar post@reflex33.nl wij nemen dan contact met u op. U kunt ook bellen naar 070-386 51 25.

Wilt u een schilderij laten inlijsten in de omgeving van Delft? Neem contact op!

Waar u ons kunt vinden.

Adres

Herenstraat 33
2271CA Voorburg
070-386 51 25

post@reflex33.nl

Openingstijden:
woensdag alleen op afspraak
Donderdag t/m Zaterdag 10:00 – 15:00
uur, tevens na telefonische afspraak