• Gecertificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Lijstenmakerij
  • Gecettificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Liefde voor het vak!

9.4

Lijsten atelier Den Haag

Reflex 33 is een professioneel lijsten atelier in Voorburg, nabij Den Haag. Ed Vermeulen GCF is  Guild Commended Framer, een gecertificeerd lijstenmaker. Bij het produceren van onze lijsten maken wij gebruik van de modernste apparatuur. Wij hebben een zeer divers aanbod en diverse dienstverlening. Voor elke klus bekijken wij apart wat er gedaan dient te worden, zodat we een duidelijke en precieze prijsopgave kunnen geven. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij Reflex 33, het lijsten atelier in de regio Den Haag. Achteraf komt u dan ook niet voor verrassingen te staan. Vraag snel naar de mogelijkheden of kom langs.

Gecertificeerd lijsten atelier nabij Den Haag

Ed Vermeulen GCF van Reflex 33 is gecertificeerd lijstenmaker en eigenaar van ons lijsten atelier nabij Den Haag. Tijdens onze werkzaamheden houden wij altijd rekening met uw wensen. Wij leveren dan ook continu maatwerk. Wij voorzien u ook graag van creatief en deskundig advies op maat. We realiseren in overleg met u de door u gewenste lijst. Wij laten een schilderij, foto, grafiek of ander kunstwerk tot zijn recht komen in onze prachtige op maat gemaakte lijsten. Om het u gemakkelijker te maken, hebben wij  in ons atelier ook de mogelijkheid om met de computer de complete inlijsting weer te geven.

Maak een afspraak of bestel

Bestel een poster in standaard lijst hout of aluminium naar wens via onze webshop of maak een afspraak in ons lijsten atelier nabij Den Haag. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het invullen van het contactformulier of stuur een e-mail naar post@reflex33.nl

Op zoek naar een gecertificeerd lijsten atelier nabij Den Haag? Neem dan direct contact op!

Waar u ons kunt vinden.

Adres

Herenstraat 33
2271CA Voorburg
070-386 51 25

post@reflex33.nl

Openingstijden:
woensdag alleen op afspraak
Donderdag t/m Zaterdag 10:00 – 15:00
uur, tevens na telefonische afspraak