reflex33 banner5

Even voorstellen

Mag ik mij even voorstellen, Ed Vermeulen GCF. Guild Commended Framer, Lid van Fine Art Trade Guild, Lid van Art & Frame en gecertificeerd lijstenmaker en inlijster van Reflex33.nl de inlijstwinkel van Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en omgeving. Na een aanloop genomen te hebben als fotograaf en cameraman, ben ik mij steeds meer gaan interesseren voor het lijstenmakers vak.

Reflex33.nl is sedert 1967 gevestigd in Voorburg en als lijstenmaker en inlijster  niet meer weg te denken uit de Herenstraat in het Huygenskwartier, ( het historischs centrum Voorburg,rondom de oude kerk ).

Een ambachtelijke lijstenmakerij & inlijstwinkel met een keus uit meer dan 2000 lijstprofielen in diverse prijsklassen. Handbelegde gouden en zilveren lijsten, passe-partouts snijden we in alle maten. Tevens een zeer uitgebreide collectie foto lijsten in goud en zilver en z.g. standaard lijsten in hout, metaal, aluminium. Ook hebben we veel vierkante lijsten en kunt u bij ons terecht voor ophangsytemen en verlichting. Ingelijste etsen van Voorburg, Rijswijk en Leidschendam uit voorraad leverbaar.
Specialist in batik, papyrus en borduurwerken, het opspannen van grote schildersdoeken, schoonmaken en restauratie van schilderijen, diverse papierrestauratie werkzaamheden.

Inmiddels oefen ik het vak zo'n 35 jaar uit. Omdat ik vakmanschap en kwaliteit nastreef volg ik nog steeds seminaars en andere scholingen in binnen en buitenland. Met enige trots kan ik  dan ook zeggen dat mijn bedrijf is uitgegroeid tot een goed geoutilleerde lijstenmakerij en restauratie atelier. Als u mijn site doorloopt ziet u 'n deel van de mogelijkheden die ik samen met mijn team u bieden kan. Ik nodig u dan ook uit eens langs te komen bij ons in het Huygenskwartier,modern gespeld " Huijgenskwartier ".

banner usp