• Gecertificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Lijstenmakerij
  • Gecettificeerd framer
  • Modernste apparatuur
  • Pass-partout snijden
  • Liefde voor het vak!

9.4

Ambachtelijke lijstenmaker Delft

Als u denkt aan een goede ambachtelijke lijstenmaker in Delft, dan neemt u contact op met Reflex 33. Lijsten zijn in allerlei soorten en maten leverbaar. Wij maken deze van krattenhout tot bladgoud! Met meer dan 30 jaar ervaring en passie voor het vak weten wij als geen ander u tevreden te stellen. Lijstenmaker Ed Vermeulen GCF van Reflex 33 is een gecertificeerd framer u haalt bij ons kwaliteit in huis.

Ambachtelijke lijstenmaker in de omgeving van Delft

Reflex 33 wordt geleid door Ed Vermeulen GCF. Al meer dan 35 jaar maakt hij met veel plezier uiteenlopende lijsten. Zijn passie komt voort uit zijn liefde voor beeld en kunst. Als u op zoek bent naar een ambachtelijke lijstenmaker in de omgeving van Delft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel moderne als klassieke kunst komt tot zijn recht in onze lijsten. Wij bieden daarnaast ook kunst aan van uiteenlopende kunstenaars. Breng hiervoor een bezoekje aan het online atelier! Ook voor de restauratie van lijsten en schilderijen en papier kunt u bij ons terecht. Op een zorgvuldige manier onderzoeken we het probleem en gaan dan over tot reparatie en restauratie.

Contact

Reflex 33 is een ambachtelijke lijstenmaker in de omgeving van Delft die een uitstekende persoonlijke service biedt. Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze diensten en op zoek bent naar een lijst. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar post@reflex33.nl of te bellen naar 070 386 51 25. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen.

Bent u op zoek naar een ambachtelijke lijstenmaker in Delft? Neem direct contact op!

Waar u ons kunt vinden.

Adres

Herenstraat 33
2271CA Voorburg
070-386 51 25

post@reflex33.nl

Openingstijden:
woensdag alleen op afspraak
Donderdag t/m Zaterdag 10:00 – 15:00
uur, tevens na telefonische afspraak